Select your Location

North America

Latin America

Global

Asia Pacific & Middle East

Europe & Africa

Over Unitech

Home > Over ons > unitech Over Unitech

rss
Over Unitech

Unitech is opgericht in 1979 in Taipei, Taiwan, om de locale markt te voorzien van door microprocessors aangestuurde automatiseringssystemen. Om in de vraag van de groeiende markt te kunnen voorzien, heeft Unitech zich sinds 1985 gefocusd op de dataverzameling technologieën in de zakelijke markt. Nu, na 30 jaar ervaring in deze branche, is Unitech uitgegroeid tot een succesvol, internationaal bedrijf met meer dan 500 medewerkers wereldwijd. Vandaag de dag produceert Unitech een breed scale aan AIDC producten, waaronder barcode scanners, mobiele computers, magneetstrip lezers, terminals en toetsenborden.

Zakelijk
Met als focus het produceren van kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs en een sterk inzicht in markttrends en kansen, is Unitech uitgegroeid tot een toonaangevende producent van ADV producten wereldwijd. Unitech beschikt over zes regionale vestigingen, te weten in Noord-Amerika, Azie, China, Europa, Japan en Taiwan, en werkt samen met ruim 1.000 partners in meer dan 35 landen.
Sociale verantwoordelijkheid
Unitech is zich bewust van het feit dat het bedrijf deel uitmaakt van de wereldwijde gemeenschap en probeert haar steentje bij te dragen door deel te nemen aan diverse liefdadigheidsprogramma’s. Unitech kent ook hoge waarde toe aan het milieu en heeft om deze reden een groen bedrijfsproces ingevoerd bij het productontwerp, de productie en service activiteiten.