Select your Location

North America

Latin America

Global

Asia Pacific & Middle East

Europe & Africa

evens

Home > Persruimte > unitech Evenementen

rss
Evenementen
 • 17
 • Oct
 • 2011
 • Unitech gastheer van succesvolle stand tijdens Bluestar’s Vartech evenement

  ‧NL - Europe & Africa

   

  Tilburg, 11-10-2011 – Unitech was vorige week aanwezig tijdens Vartech 2011 in Berlijn. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door Unitech’s partner Bluestar Inc., een toonaangevende, wereldwijde AIDC distributeur. Vartech is een goede match tussen een vakbeurs en educatief congres, waarbij fabrikant, resellers en Bluestar in een constructieve manier bijeenkomen.

  Populaire nieuwe producten

  Unitech had het “Gold Sponsorship” pakket verkregen en dit bleek een uitstekende keuze te zijn. Met de nieuwe aanwinsten in het productgamma, zoals de PA690 en de PA500 II, was de grote Unitech stand continue druk bezet. De nieuwe producten lagen nauwelijks op de stand zelf omdat bezoekers ze continue in hun handen hadden. Thijs van Keulen, Marketing Executive Unitech Europe legt uit: “Dit was eigenlijk wat we al verwachtten. We hadden namelijk al ontzettend veel positieve reacties gekregen na de recente lancering van de PA690. Het succes van onze stand tijdens Vartech bevestigd nog maar eens dat dit een mobiele computer is die werkelijk aan alle wensen van resellers en eindgebruikers in verschillende markten voldoet.”

  Unitech presentaties tijdens workshops

  Als één van de toonaangevende aanbieders van AIDC oplossingen kreeg Unitech ook de gelegenheid om aan te tonen wat de visie van het bedrijf is op gebieden zoals mobiliteit, RFID en overheidsoplossingen. Daarnaast werd Unitech’s device management oplossing, 12Manage (spreek uit als: [Want:to]Manage), gepresenteerd door Joan Gimenez Canal, Territory Manager Zuid Europa voor Unitech. Hij zette uiteen dat Unitech 12Manage kosteloos aanbiedt aan partners, die op hun beurt hiermee hun toegevoegde waarde aan klanten kunnen verhogen. De workshops waren een goed moment om aan te tonen hoe Unitech zich met de producten en oplossingen onderscheidt van andere aanbieders.
  <<BACK