Select your Location

North America

Latin America

Global

Asia Pacific & Middle East

Europe & Africa

news

Home > Persruimte > unitech Persbericht

rss
Productnieuws
 • 25
 • Feb
 • 2014
 • Unitech Europe introduceert de PA700. Een nieuwe generatie robuuste terminal

  ‧NL - Europe & Africa

  ‧Product News

  Unitech Europe introduceert de PA700. Een nieuwe generatie robuuste terminal

  Gebruikerservaring is de meest belangrijke maatstaf geworden voor bijna elk mobility project bij ondernemingen. Unitech heeft door de jaren heen uitgebreide kennis opgebouwd en komt nu met een “next generation” terminal. Het bedrijf biedt daarmee continuïteit voor business applicaties en ontwikkelaars aan, voor nu en in de toekomst.

  De Unitech PA700 robuuste industriële terminal zorgt voor een nieuw niveau van werknemersproductiviteit en het functioneren binnen een organisatie. De PA700 is een krachtige alleskunner. Door de uitrustig met sterke industrial-grade functionaliteiten is de PA700 de ideale assistent voor elke mobiele werknemer.


  Robuust maar elegant design

  De PA700 heeft het grootste scherm (4.7”) in zijn klasse en draait op het stabiele Android 4.1.1 Jelly Bean besturingsplatform. Professionele gebruikers kunnen hun werkzaamheden enorm versnellen aan de hand van de uitgebreide draadloze mogelijkheden van de PA700. Hierdoor kan altijd en overal data verzameld en verstuurd worden. Met de PA700 kunnen huidige werkzaamheden verder uitgebreid worden.
  Dankzij de geïntegreerde 1D of 2D scanner is de PA700 perfect te gebruiken voor inventory of asset management, het controleren van prijzen en customer service toepassingen. Daarnaast is de PA700 uitgerust met een HF/NFC RFID reader/writer wat ideaal is voor betalings- en toegangscontrole toepassingen.
  De PA700 zorgt dat ondernemingen de hoogste kans op een goede return on investment hebben. Een aluminium-magnesium gelegerde behuizing, Corning® Gorilla® Glass II display, IP65 en 1.2m valtest specificatie zorgen voor extra robuustheid en een extra lange productlevenscyclus. Met de PA700 kies je voor de hoogste standaarden die je kunt verwachten van een robuuste terminal.

  “Unitech combineert de modernste functionaliteiten in de PA700, waardoor mobiele business activiteiten efficiënter en productiever verlopen. De PA700 zorgt voor een totaaloplossing voor huidige en toekomstige business wensen.” Jeffrey Huang, Managing Director van Unitech Europe.

  12Manage - Remote Device Management
  Naast de PA700 robuuste terminal biedt Unitech extra support in de vorm van 12Manage remote device management. Deze Unitech oplossing is ontwikkeld om het management en integratie van apparatuur te vereenvoudigen. Een 24-uurs portaal verschaft overzicht op de complete installatie van mobiele computers. Het updaten van applicaties of de status contoleren van verbonden terminals (batterij, lopende applicaties, wi-fi verbinding) is snel en eenvoudig met deze kosteloze software oplossing van Unitech Europe.

  Meer informatie over de PA700  <<BACK